Expoziţie de pictură şi Lansare de carte

Expoziţia de pictură „Altfel de culori”

         Lansare de carte „Poveşti de adormit părinţii”

 

          Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” – Fălticeni în parteneriat cu Muzeul de Artă „Ion Irimescu” – Fălticeni şi Asociaţia Fălticeni Cultural au bucuria de a vă invita vineri 7 martie 2014, ora 17.00 în Sala „Aurel Băeşu”, din cadrul  Muzeul de Artă „Ion Irimescu” – Fălticeni să participaţi la Expoziţia de pictură: „Altfel de culori” şi la o Lansare de carte cu titlul: „Poveşti de adormit părinţii”. Acestea au fost realizate de elevii clasei a III-a B de la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” – Fălticeni coordonaţi de doamna prof. înv. primar Ana Butnaru, în cadrul proiectului educaţional: “Poveşti de adormit părinţii”, care s-a derulat în perioada: ianuarie-martie 2014.

Scopul proiectului a fost cultivarea creativităţii elevilor prin activităţile extracurriculare,  valorificarea potenţialului artistic şi cultivarea interesului pentru artă al acestora precum şi atragerea familiei în educaţia artistică a copiilor.

La realizarea desenelor din Expoziţia de pictură, “copii-artişti” au folosit în locul acuarelelor, materiale atipice respectiv- produse cosmetice (farduri, fonduri de ten, dermatografe, tuşuri, rimeluri, etc)pe care le-au procurat din trusele de machiaj ale mamelor şi ale cunoştinţelor apropiate, dar şi din donaţii.  Produsele finite rezultate sunt în concluzie: “Tablouri machiate” .

Cartea care urmează să fie lansată- reprezintă un set de lucrări de creaţie literară- realizate de elevii clasei a III-a B, în cadrul unor Jocuri de rol şi nu numai- “Dacă scriitor sunt eu…” şi se intitulează: “Poveşti de adormit părinţii”.  În aceste poveşti, copii au libertatea de a îmbina informaţiile dobândite în orele de curs cu propriile viziuni despre lumea mirifică a basmelor.


afis

invitatie

Reclame

Un gând despre „Expoziţie de pictură şi Lansare de carte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s