Puterea luminii – Lansare de carte

Lansare de carte

PUTEREA LUMINII”

16 martie 2014, orele 17.00 Sala “Aurel Băeşu”

Muzeul de Artă „Ion Irimescu” – Fălticeni şi Asociaţia Fălticeni Cultural vă invită duminică, 16 martie 2014, orele 17.00 la lansarea cărţii: „PUTEREA LUMINII” a cărei autoare este doamna învăţătoare Ileana Sofia.

Volumul este structurat pe două capitole. Capitolul I intitulat: “Puterea luminii”cuprinde 33 de minunate poezii cu conţinut religios, iar Capitolul II, “Omul esenţa a faptelor sale” cuprinde un număr de 23 de poezii care aşa cum bine spune P.S. PIMEN, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor: “… au un conţinut, un mesaj moral, educativ, patriotic toate acestea temeluite pe învăţătura noastră ortodoxă, pe înţelepciunea poporului nostru creştin ortodox, exprimatăîn cuvinte pe înţelesul tuturor şi a celor mici şi a celor mari ca vârstă, a celor începători, dar şi a celor ce au terminat de învăţat pe băncile şcolii, dar mai au de învăţat pe băncile vieţiîn fiecare zi, ceas sau clipă”. Cartea „PUTEREA LUMINII” are toate atuurile unui îndreptar adresat tânărului creştin din zilele noastre .

Atât coperta cât şi ilustraţiile publicaţiei sunt realizate cu migală de către doamna învăţătoare, iar conţinutul poeziilor este redactat cu o impecabilă caligrafie care serveşte drept model de scriere frumoasă pentru noile generaţii. Despre acest lucru P.S. PIMEN, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor relatează: “Cartea rămâne peste veacuri un document al scrisului frumos şi totodată al desenului frumos; un document şi un dascăl pentru toţşcolarii din toate timpurile, mai ales pentru cei de astăzi, care nu mai beneficiazăîndeajuns de programa şcolarăîn care să se acorde importanţa cuvenită celor două dexterităţi: desenul şi caligrafia.(…)

(…)Cartea distinsei doamne învăţatoare Ileana Sofia rămâne un model pentru fiecare om din toate timpurile”.

INVITAT DE ONOARE VA FI: I.P.S. PIMEN, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor.

Vă aşteptăm cu drag!

10000059_467934656667832_515645052_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s