Atelier de modelaj- „Mici artisti, mari talente”

În perioada 19-23 mai 2014, între orele 9.30-11.30 vor avea loc ateliere de modelaj în lut organizate de Muzeul de Artă “Ion Irimescu” în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit „Licurici”,din municipiul Fălticeni. Aceste ateliere fac parte din ciclul de proiecte educaţional-artistice: „Mici artişti, mari talente”, în care au mai fost implicate deja şi alte instituţii de învăţământ şcolar din zona Fălticeni. În fiecare din cele cinci zile la activitate va participa câte o grupă alcătuită din 20-25 de copii preşcolari, toţi provenind din cadrul aceleiaşi instituţii.
Proiectul are următoarele obiective: familiarizarea micilor artişti cu viaţa şi opera maestrului Ion Irimescu, cultivarea gustului pentru frumos, stimularea creativităţii şi a imaginaţiei, precum şi dezvoltarea propriilor potenţiale creatoare.
Se doreşte, de asemenea, antrenarea de la o vârstă fragedă a copiilor în activităţi cultural-artistice şi de creaţie, dezvoltarea relaţiilor interpersonale şi de colaborare cu colegii lor, şi nu în ultimul rând, petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

atelier-sepia 1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s