„Mici artisti, mari talente”-Gradinita cu Program Normal „Lizuca”

DSCN1761

Astăzi, 11 iunie 2014 la Muzeul de Artă “Ion Irimescu” a avut loc în intervalul orar: 10.00- 12.00, derularea Proiectului de o zi: “Pe urmele Maestrului Ion Irimescu”, desfăşurat de Grădiniţa cu Program Normal ”Lizuca” în parteneriat cu Muzeul de Artă “Ion Irimescu”.

Acest proiect face parte din ciclul de proiecte educaţional-artistice: „Mici artişti, mari talente” organizat de Muzeul de Artă “Ion Irimescu” în colaborare cu unităţile de învăţământ preşcolar şi clasele primare de la şcolile din Municipiul Fălticeni.

În cadrul proiectului de astăzi ne-am propus să desfăşurăm diverse activităţi educativ-recreative dintre care amintim: o vizită în cadrul muzeului, un atelier de modelaj în lut urmat de prezentări de materiale audio-video şi încheiat cu un scurt program artistic.

În acest proiect au fost implicaţi un număr de 25 de copii de vârstă preşcolară, din grupa “Isteţii”, de la Grădiniţa cu Program Normal ”Lizuca”, îndrumaţi de doamna educatoare Doiniţa Balan, precum şi de personalul Muzeului de artă.

Proiectul are printre altele şi următoarele obiective: familiarizarea copiilor preşcolari cu viaţa şi opera maestrului Ion Irimescu, cultivarea gustului estetic, stimularea imaginaţiei creatoare, precum şi dezvoltarea propriilor potenţiale artistice.

Se doreşte, de asemenea, antrenarea de la o vârstă fragedă a copiilor în activităţi cultural-artistice şi de creaţie şi nu în ultimul rând, petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

 

 

DSCN1893

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s